HIFU

magas intenzitású fókuszált ultrahang

az arcon többféle lehetőség van a kezelésre, a V-vonal+toka (26.000,-Ft), szem alatti karikák, rancok (18.000,-Ft), száj feletti terület (12.000,-),  az árlista tartalmazza a további részleteket                

HIFU

A HIFU napjaink leghatékonyabb, legmodernebb non-invazív bőrfiatalító készüléke. Ez azt jelenti, hogy úgy tudja helyreállítani a bőr rugalmasságát, illetve az arcbőr tartásáért, feszességéért felelős szövetek feszességét, hogy nem okoz sérülést, nincs vágás, szúrás, gyógyulási idő. 

A HIFU KEZELÉS UTÁN  10 - 15% JAVULÁS LÁTHATÓ, A VÉGSŐ EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ  3 HÓNAP SZÜKSÉGES.

Hogy lehet elérni, hogy az ultrahanghullámok azt érjék el amit szeretnénk?

( arcfeszesítés, zsírbontás )

 • Az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül
 • A bőrfiatalító kezelésen 3 eltérő fejjel, 3 különböző mélységben, több irányban ultrahangot visznek fel az arcbőrödre
 • A kezelés hatására beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés
 • A HIFU kezelés során thermo-koagulációs hatású fókuszált ultrahang hullámot juttatnak a bőröd SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) rétegébe:

  • A 4,5 mm-s mélységben végzett kezelés az arcszövet tartó szerkezetére hat, mely az izmok felett helyezkedik el.
  • A 3 mm-s mélységben végzett kezelés a kollagén rendszert építi újjá, lifting hatást idéz elő.
  • Az 1,5 mm-s mélységben végzett kezelés pedig az elasztin rostokat építi újjá, mely közvetlenül a ráncokra hat.

  A 3 mélység kezelése során a hatások összeadódnak, így látványos lifting hatást lehet elérni az arcon, a tokán, a nyakon és a dekoltázson.

Minden orvosi HIFU (akár gyógyításban használt, akár esztétikában) CE engedéllyel rendelkezik, és minden HIFU gép fejét (amit meghatározott lövésszám után biztonsági okból rendszeresen cserélni kell) külön-külön is bevizsgálnak, hogy a biztonsági előírásoknak megfeleljen.

A cél:

Lifting kezeléseknél:

Biztonságos géppel 3 mélységben kezelve a szöveteket, jelentős számú mikrosérülést okozunk a kívánt mélységben, ami a szervezet regenerálódása során a szövetek újraépülését okozza, feszesít, lifting hatást ér el.

Zsírbontó kezeléseknél:

Jelentős energiát kell ( az arckezelésektől eltérő fejjel !)a zsírszövetbe juttatni, ami a zsírsejtek roncsolását, szétesését éri el. Itt feltétlenül szükséges megfelelő zsírszöveti vastagság , hogy elkerülhető legyen a többi szövet sérülése.