TESTKEZELÉS

cellulit, stria kezelés zsírbontás


                           Leghatékonyabb módszerekkel

RÁDIÓFREKVENCIÁS BŐRFESZESITÉS


  • Ezt a kezelést épp azért csináljuk, hogy a test kontúrjai feszesbbé váljanak,
  • A rádiofrekvencia belső szőveti felmelegedést okoz, így már egy vagy az első kezelés után is azonnal látható a hatás, mert a kezelés közben a kollagén rostok megrövidülnek,
  • Ha kúra szerűen veszed igénybe, akkor a bőrben található ún. fibroblaszt/bőrmegújító sejtek osztódásnak indulnak, így új kollagén rostok képződnek,
  • A bőr keringése fokozódik, így minden eddig lelassult élettani folyamat sebessége normalizálódik.

VÁKUMOS KAVITÁCIÓS ULTRAHANG

ZSIRBONTÁS

Célzott zsírbontás, ahol Ön szeretné. Ez a kezelés hatékony a has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. Fogyás tapasztalható. Javítja a véráramlást. Feszesebb bőr. Hatékony kezelések. Típusok: Zsírbontás, Cellulit eltüntetése, Feszesítés, Ránctalanítás, Bőrfiatalítás. 

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból - a nyomás esése következtében - hirtelen gáz fázisba megy át.A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is "leolvadhat" a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott "makacs" zsírfeleslegből.

Ez a FORRADALMIAN ÚJ KEZELÉSI MÓD maximális biztonsággal alkalmazható az alábbi problémákra:
- narancsbőr (cellulit) kezelésére
- zsírpárnák eltűntetésére
- a nyirokkeringés javításáraA KEZELÉS MENETE
A kezelés teljesen fájdalommentes, ezért ellentétben a sebészi beavatkozásokkal itt nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre.
A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül.

Az alkalmazott kezelések száma általában 6-10 alkalom, mely függ Vendégünk testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve, INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN kínáljuk fel a személyre szabott kezelési tervet. 

Hullámasszázs

Hullámmasszázs

ANYAGCSERE-FOKOZÁS, MÉREGTELENÍTÉS

Eredményes megoldás a narancsbőr kezelésére, a nyirok- és vérkeringés javítására. Más alakformáló kezelések hatékonyságát 30-40%-kal is növelheti

Méregtelen1t

Ödémakezelés

30 perc-3.000, Ft